Find din tømrer online

Glem den gamle vejviser. Den er så forældet, at man skulle tor, det var en løgn. Hvis du skal finde en god tømrer, så er det online, at du finder ham. Ja, faktisk er du allerede ved at støde på en henvisning her.

Jeg kender en god tømrer, der er perfekt til dig, hvis du har traditionelle tømreropgaver eller måske snedkeropgaver, der skal klares. Heide er en tømrer på Fyn, som kan sit kram og som formår at få hansmandskab til at forstå, at vejen frem et ved at levere kvalitetsarbejde til de mange fynske kunder, der hyrer ham til jobbet.

Slev har jeg brugt Heide og mandskabet til at få renoveret køkken, bad og udestue sidste sommer, hvor jeg fik mange penge tilbage i skat. Her bookede jeg dem til at opsætte et klassisk HTH køkken, hvor der dog skulle bygges en speciel kogeø, der skulle skæres af sort granit. Badeværelset var fra en mindre lokal leverandør, men her skulle der også bygges et skab ind i væggen, ligesom der skulle skæres et bestemt spejl. Begge disse ting kunne Heide og teamet hjælpe med, og de gjorde det til perfektion. Udestuen blev ligeledes helt perfekt, og med vores lækre markise lige ude foran den, kan vi let træde ud fra udestuen og ud på terrassen, der ligger solvendt og gør sommeren endnu bedre.

Så hvis du leder efter en tømrer på Fyn, så gør dig selv den tjeneste at ringe til Tømrermester Ulrik Heide.

Skriv et svar